Najczęściej kupowane

Informacja

Kącik porad dla mam

Praktyczna gospodyni

Newsletter

UWAGA! Zapisując się do newslettera wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail od Spontex24.pl o najnowszych ofertach oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych zgodnie z informacjami zawartymi tutaj »

Opinie

Końcówka do mopa Express System

Końcówka do mopa Express System Ocena: 

Polecam

Opinia dodana: 2017-03-09 Opinia dodana przez: Beata

Płyn do kuchni

Płyn do kuchni Ocena: 

Bardzo dobry płyn, fajnie czyści wszystkie zabrudzenia.

Opinia dodana: 2017-03-03 Opinia dodana przez: Beata

Gąbka celulozowa Absorb+ 2 szt

Gąbka celulozowa Absorb+ 2 szt Ocena: 

Bardzo dobra

Opinia dodana: 2017-01-20 Opinia dodana przez: Irena Szabelska

Quick Max Profi mop płaski z wyciskaczem

Quick Max Profi mop płaski z wyciskaczem Ocena: 

Super praktyczny, Służy mi już 4 lata. Kupuję następny taki sam ponieważ stary po prostu już się trochę zużył

Opinia dodana: 2017-01-01 Opinia dodana przez: Sebastian

Mop parowy POWER STEAM+

Mop parowy POWER STEAM+ Ocena: 

Rewelacja, myje raz w tygodniu podłogę w całym domu,ponieważ tak długo utrzymuje sie czysta odkąd używam tego mopa. Sama przyjemność pozniej chodzić gołymi stopami po mieszkaniu. Pozdrawiam monika

Opinia dodana: 2016-12-13 Opinia dodana przez: Monika

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Plusem tego mopa są jego rozmiary. W mieszkaniach w bloku nie ma zbyt wiele miejsca a on zmieści się w każdej szafce. O jakości będę mógł powiedzieć nieco więcej za jakiś czas.

Opinia dodana: 2016-12-07 Opinia dodana przez: Tadeusz

Rękawice jednorazowe foliowe Practic 100 szt

Rękawice jednorazowe foliowe Practic 100 szt Ocena: 

Bardzo dobre i mocne rękawiczki, Są również antypoślizgowe. Polecam. Oczekuję na wiadomość kiedy będą w magazynie

Opinia dodana: 2016-10-15 Opinia dodana przez: Jan Franczyk

Zestaw 4 ściereczek z mikrofibry Microfibre Collection

Zestaw 4 ściereczek z mikrofibry Microfibre Collection Ocena: 

Witam
Próbuję zamówić sciereczki ale nie ma ich na stanie???

Opinia dodana: 2016-08-07 Opinia dodana przez: Stanisława Kufel

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem + zapas

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem + zapas Ocena: 

Używam od ok roku Mopa obrotowego Full Action System Compact i nie wyobrażam sobie sprzątania bez niego. Sprawie, szybko, zajmuje mało miejsca a obrotowy mop dociera wszędzie. Zdecydowanie POLECAM!!!

Opinia dodana: 2016-05-24 Opinia dodana przez: Romualda B.

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Rewelacja, miła obsluga

Opinia dodana: 2016-02-08 Opinia dodana przez: Bożena Walków

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Naprawdę jestem zadowolona, ponieważ nie trzeba się schylać i nie ma wysiłku fizycznego :) poza myciem. Uważam, że mycie podłogi jest przyjemnością. A poza tym obsługa na najwyższym poziomie, dbająca o swoich klientów

Opinia dodana: 2016-02-05 Opinia dodana przez: Bożena Walków

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Super jest bardzo dobrze wyciera i nie jest mokra podłoga

Opinia dodana: 2016-01-09 Opinia dodana przez: Moni

Express System mop obrotowy płaski z wiadrem + zapas

Express System mop obrotowy płaski z wiadrem + zapas Ocena: 

przyszedł dzisiaj i odrazu sie wzięłam za zmywanie podłogi porostu jest rewaluacyjny

Opinia dodana: 2015-12-08 Opinia dodana przez: Malwina Pięta

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Dziekuje serdecznie przesylkę otrzymałem 07.12.2015. Stan idealny bez zadnych problemów. Gospodyni domu (zona ) jest seper zadowolona pozdrawiam

Opinia dodana: 2015-12-07 Opinia dodana przez: czesław

Gąbki celulozowe Maxi 2 szt

Gąbki celulozowe Maxi 2 szt Ocena: 

W kuchni sprawdza sie doskonale, do naczyn, patelni, garnkow czy szkla. W zasadzie zastapila juz wszystkie inne gabki, teraz zamierzamy ja wprowadzic rowniez w pralni i lazienkach

Opinia dodana: 2015-10-19 Opinia dodana przez: Przemek

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Przerobiłam wiele mopów: z pedałem, z kijem teleskopowym, płaskich, właściwie każdy dostępny na rynku rodzaj mopa. Nie chcę, żeby to wyszło jak reklama, ale Spontex Full Action System jest najlepszy z nich wszystkich. Małe wiadro to mniej do dźwigania, kij odpowiedniej długości (niektóre mopy mają tak krótkie kije, że trzeba się schylać przy sprzątaniu) system obrotowy, który nie psuje się po roku używania, bardzo wytrzymały zapas, który był prany w pralce pewnie ze sto razy i nadal jest taki jak na początku. Trochę trudno umyć wiaderko, ale da się to zrobić. To najlepszy z mopów jakie miałam. Szkoda, że zapasy są takie drogie, bo jednak jeden to za mało.

Opinia dodana: 2015-09-30 Opinia dodana przez: Dorota Nowicka

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Szybko ogarnalem mieszkanie w przerwie meczu i byl w domu spokoj:)

Opinia dodana: 2015-09-18 Opinia dodana przez: Konrad

Rękawice jednorazowe lateksowe Multiuse 100 szt

Rękawice jednorazowe lateksowe Multiuse 100 szt Ocena: 

bardzo dobry produkt idealny szkoda że sa braki magazynowe

Opinia dodana: 2015-06-18 Opinia dodana przez: Urszula Górecka

Ścierka do podłogi Microfibre Soft

Ścierka do podłogi Microfibre Soft Ocena: 

Ściereczki już są dostępne. W sprawach dotyczących zakupów prosimy od razu o kontakt mailowy ze sklepem - biuro@spontex24.pl

Opinia dodana: 2015-05-25 Opinia dodana przez: Admin

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Fajnie byłoby jakby do waszej oferty weszło coś pomiędzy Full Action a Express System, jeżeli chodzi o wielkość. Pozdrawiam

Opinia dodana: 2015-05-25 Opinia dodana przez: Michalina

Ścierka do podłogi Microfibre Soft

Ścierka do podłogi Microfibre Soft Ocena: 

kiedy będzie można u was zamówić Ścierki do podłogi Microfibre Soft .
a jak nie macie w magazynie tych to jaką macie podobną do tej .
agnieszka.cabaj@wp.pl

Opinia dodana: 2015-05-22 Opinia dodana przez: Agnieszka Cabaj

Express System zapas

Express System zapas Ocena: 

super sprawa

Opinia dodana: 2015-05-17 Opinia dodana przez: daniel zuber

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

jestem bardzo zadowolona, nie tylko fajnie myje ale również zajmuje mało miejsca. Gorąco polecam również sklep, kontakt i obsługa w 100% profesjonalna

Opinia dodana: 2015-04-14 Opinia dodana przez: Małgorzata Stachura

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

W sprawach dotyczących zakupów prosimy o kontakt mailowy ze sklepem - biuro@spontex24.pl

Opinia dodana: 2015-03-30 Opinia dodana przez: Admin

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Czy można dokupić samo wiadro do mopa obrotowego.Gdzie i w jakiej cenie?

Opinia dodana: 2015-03-27 Opinia dodana przez: Czesława Zmarzła

Full Action System Compact+ zapas

Full Action System Compact+ zapas Ocena: 

dobrý den rada bych si objednala nahradni hlavice na full action systém a rada bych se zeptala jak je to s platbou ? mohu platit az při predani? nebo předem ? a da se platit v ceskych korunách? dekuji

Opinia dodana: 2015-03-23 Opinia dodana przez: Pribramskav@seznam.cz

Ściereczka z mikrofibry do okien Window

Ściereczka z mikrofibry do okien Window Ocena: 

Nadaje się nie tylko do okien i ekranów.Jest super do mycia glazur(woda+trochę płynu do szyb) i umyć dobrze wyciśniętą ściereczką.Polecam!

Opinia dodana: 2015-03-21 Opinia dodana przez: Jovi Tyszka

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

W końcu genialny mop! Wszyscy w domu chcą myć podłogę! Pozdrawiam

Opinia dodana: 2015-03-14 Opinia dodana przez: Monika Małgorzata

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Rewelacja, moje dzieci nie dopuszczają mnie do mycia podług. Naprawdę polecam

Opinia dodana: 2015-03-05 Opinia dodana przez: Agnieszka Gołuchowska

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush Ocena: 

Kupiłam Calypso w Rossmanie w promocji za 75zł, już po pierwszym użyciu skóra zrobiła się napięta, a pory zmniejszone. Efekt nieosiągalny bez tego urządzenia! jestem zachwycona. Relaksujący masaż, dogłębne oczyszczanie, natomiast nakładanie kremu gąbeczką daje natychmiastowy efekt nawilżenia i lepszego ukrwienia skóry twarzy. Przystępna cena, urządzenie solidnie wykonane, poręczne. POLECAM!

Opinia dodana: 2015-03-05 Opinia dodana przez: magda libiszewska

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush Ocena: 

Dostalam na prezent i sie zakochalam! Uzywam codziennie, cera zrobila sie gladka, promienna, ladnie ukrwiona! Cudowny masaz twarzy i ciala, polecam!

Opinia dodana: 2015-02-05 Opinia dodana przez: Monika K

Gąbka celulozowa do peelingu Natural Scrub

Gąbka celulozowa do peelingu Natural Scrub Ocena: 

Bardzo fajna, chociaż trzeba skórę przyzwyczaić do tej ostrej części. Polecam

Opinia dodana: 2015-01-23 Opinia dodana przez: Grażyna

ZESTAW mop Microwiper Abrasive + zapas

ZESTAW mop Microwiper Abrasive + zapas Ocena: 

Jeżeli ktoś nie chce wydawać większej sumy na jakiegoś wypasionego mopa to polecam ten zestaw. Promocja super bo za pół ceny a zarówno mop abrassive jak i ten drugi zapas z takimi sznureczkami spisują się bardzo dobrze i mam nadzieję, że przez jakiś czas mi posłużą.

Opinia dodana: 2015-01-15 Opinia dodana przez: Marlena

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush Ocena: 

Bardzo fajna szczoteczka. Widziałam ją wcześniej w Rossmanie ale była trochę droższa i szkoda mi było pieniędzy :). Teraz jednak postanowiłam zainwestować w Siebie i zamówiłam ją w tym sklepie internetowym. Dodatkowo otrzymałam 5 gąbeczek celulozowych a wysyłka była darmowa więc myślę, że warto było. Szczoteczka po pierwszym uruchomieniu wydała mi się jakby była trochę za słaba, jednak kiedy przyłożyłam ją do twarzy i zaczęłam myć twarz to pomyślałam - super szczoteczka! Polecam!
Uwaga: Do szczoteczki trzeba dokupić 4 baterie AA, nie ma ich w zestawie.

Opinia dodana: 2015-01-15 Opinia dodana przez: Marlena

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

ciekawy i poręczny mop. praktyczne, duże wiadro i solidna rączka. końcówka łatwo się zdejmuje i czyści.

Opinia dodana: 2014-12-30 Opinia dodana przez: Ania

ZESTAW mop Microwiper Abrasive + zapas

ZESTAW mop Microwiper Abrasive + zapas Ocena: 

Szkoda, że wcześniej nie było tej promocji :(

Opinia dodana: 2014-12-15 Opinia dodana przez: Marzena

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

polecam, solidne wykonanie,nie zawiódł mnie ten zakup.

Opinia dodana: 2014-11-14 Opinia dodana przez: Milena Wiszowata

Gąbka celulozowa do peelingu Natural Scrub

Gąbka celulozowa do peelingu Natural Scrub Ocena: 

Kupiłem żonie 2 sztuki i jak narazie jest zadowolona z zakupu. Ta część ścierna jest jak papier ścierny :). Jedyny minus to cena, moglibyście dać to trochę taniej :)

Opinia dodana: 2014-10-31 Opinia dodana przez: Piotrek

ZESTAW Mop Microwiper Extra

ZESTAW Mop Microwiper Extra Ocena: 

Gratisy cieszą, czasami bardziej niż sam produkt. Do mopa nie mam uwag. Wygląda na solidną konstrukcję i mam nadzieję, że będzie służył długo.

Opinia dodana: 2014-10-26 Opinia dodana przez: monika łagowska

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem

Full Action System Compact+ mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Zakupiłam dla siebie i wszystko gra. Idealnie się nim sprząta a co najważniejsze jest trwały. Zakupione wcześniej mopy rozwalały się znacznie szybciej. Zdecydowanie polecam.

Opinia dodana: 2014-10-22 Opinia dodana przez: Alina Staszczyk

Kij metalowy do mopa 120 cm

Kij metalowy do mopa 120 cm Ocena: 

Kij do mopa to kolejny mój zakup, z którego jestem zadowolony. Otrzymałem odpowiednią jakość za dobrą cenę. Jestem zadowolony.

Opinia dodana: 2014-10-13 Opinia dodana przez: Michał Ziółkowski

Zmywak profilowany z warstwą ścierną Griffmax 2 szt

Zmywak profilowany z warstwą ścierną Griffmax 2 szt Ocena: 

Kupiłam kilka produktów i z tego zmywaka również jestem zadowolona. Jest duży i zużywa się dużo wolniej niż takie zwykłe zmywaki.

Opinia dodana: 2014-10-09 Opinia dodana przez: Renata

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Fajny mop zarówno jeżeli chodzi o cenę jak i o jakość ścierania. Dociera wszędzie. Na filmiku tutaj jest fajnie pokazane jak z niego korzystać.

Opinia dodana: 2014-10-09 Opinia dodana przez: Renata

Gąbki celulozowe Maxi 2 szt

Gąbki celulozowe Maxi 2 szt Ocena: 

Zakupiłem do mycia samochodu i sprawdziła się bardzo dobrze. To nie kolejna jednorazówka. Będzie służyć na dłużej!

Opinia dodana: 2014-10-06 Opinia dodana przez: Michał Baranowski

Rękawice lateksowe Antibak M

Rękawice lateksowe Antibak M Ocena: 

Tak prosty produkt ale skuteczny. Moje ręce wreszcie wyglądają normalnie. Sprzątam i pracuje nie bojąc się o wygląd dłoni.

Opinia dodana: 2014-10-02 Opinia dodana przez: Paulina Kaczmarek

ZESTAW Nuta Świeżości

ZESTAW Nuta Świeżości Ocena: 

Podoba mi się ten zestaw, zawiera wyselekcjonowane ciekawie produkty spontexu. Z zakupu jestem zadowolony, choć brakuje mi zapasowych ściereczek. Dlatego tylko 4 gwiazdki.

Opinia dodana: 2014-10-01 Opinia dodana przez: marcin

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowy bez koszyczka, mop obrotowy płaski Ocena: 

dzisiaj widziałem ten sam zestaw w sklepie o 20 zł drożej. ciekawe, czy sklep utrzyma tak atrakcyjną cenę. no i darmowa dostawa, super.

Opinia dodana: 2014-08-30 Opinia dodana przez: Maciek Sibielański

Ściereczka z mikrofibry do kurzu Dust

Ściereczka z mikrofibry do kurzu Dust Ocena: 

W końcu płacę za ściereczkę i mam co chcę. Bardzo fajna i duża ściereczka, idealna do kurzu.

Opinia dodana: 2014-08-29 Opinia dodana przez: Mirka

Gąbki celulozowe - SUPER OFERTA

Gąbki celulozowe - SUPER OFERTA Ocena: 

Fajne gąbeczki bo można ich używać zarówno do mycia Się jak i do zmywania naczyń i wycierania kurzu.

Opinia dodana: 2014-08-20 Opinia dodana przez: Edyta

Quick Max Profi mop płaski z wyciskaczem

Quick Max Profi mop płaski z wyciskaczem Ocena: 

Solidny mop którym można ścierać praktycznie w każdym miejscu. Jeżeli szukacie mopa płaskiego do domu to szczerze mogę polecić.

Opinia dodana: 2014-07-13 Opinia dodana przez: Marta S.

Zobacz co powiedzieli o nas Klienci

"Jestem bardzo zadowolona, nie tylko fajnie myje ale również zajmuje mało miejsca. Gorąco polecam również sklep, kontakt i obsługa w 100% profesjonalna"
2015-04-14
Małgorzata Stachura
"Używam od ok roku Mopa obrotowego Full Action System Compact i nie wyobrażam sobie sprzątania bez niego. Sprawie, szybko, zajmuje mało miejsca a obrotowy mop dociera wszędzie. Zdecydowanie POLECAM!!! "
2016-05-24
Romualda B.
"Nadaje się nie tylko do okien i ekranów.Jest super do mycia glazur(woda+trochę płynu do szyb) i umyć dobrze wyciśniętą ściereczką.Polecam!"
2015-03-21
Jovi Tyszka
"Przerobiłam wiele mopów: z pedałem, z kijem teleskopowym, płaskich, właściwie każdy dostępny na rynku rodzaj mopa. Nie chcę, żeby to wyszło jak reklama, ale Spontex Full Action System jest najlepszy z nich wszystkich."
2015-09-30
Dorota Nowicka

Bezpieczne zakupy w Spontex24.pl!

Szybka wysyłka

Bezpłatna dostawa
od 200 zł

Wygodny kontakt

Wygodny kontakt tel. +48 12 420 52 20

Dostawa już w 48h

Wysyłka nawet w 24h!
Dostawa już w 48h!

Zwrot towaru

14 dni na zwrot
wygodna reklamacja

Bezpieczne transakcje

Bezpieczne transakcje
gwarancja Dotpay

Zadowolenie klientów

Tysiące klientów
100% zadowolenia