Opinie

Ściereczka z mikrofibry do okien Window

Ściereczka z mikrofibry do okien Window Ocena: 

Specjalizując się w środkach czystości
testuję produkty znaczących firm w tym
zakresie.
Oczywiście zainteresowała mnie Wasza
nowa ściereczka do okien .
Wyróżnia się ona szczególnymi walorami:
-idealnie czyści okna ,szkło,glazurę,
armaturę łazienkową ,
- skuteczne efekty uzyskuje się przy
minimalnym wysiłku ,/prawdopodobnie
to wynika z odpowiedniej struktury mikrofibry ?
Gratulacje dla Firmy za rewelacyjny
HIT Rynkowy.

Opinia dodana: 2020-05-29 Opinia dodana przez: Aniceta z Warszawy

Gąbka celulozowa Absorb+

Gąbka celulozowa Absorb+ Ocena: 

Najlepsze ściereczki jakie kupiłam! U mnie sprawdzają się do przecierania blatów w kuchni!! Idealna wielkość i grubość, szyte jak na miarę, idealnie pasują do uchwytu ręki :)

Opinia dodana: 2020-04-28 Opinia dodana przez: Asia

Aqua Revolution System - mop systemowy z wiadrem

Aqua Revolution System - mop systemowy z wiadrem Ocena: 

Mop bardzo dobry, sprawdza się świetnie, ale jeszcze lepsza jest obsługa sklepu"spontex24". W ciągu kilku dni w okresie świątecznym uzyskałem pomoc i ekspresową wysyłkę części, którą przez przypadek uszkodziłem. Polecam wszystkim doskonały sprzęt i doskonały sklep.

Opinia dodana: 2020-04-18 Opinia dodana przez: Marcin Ignaczak

Quick Max mop płaski z wyciskaczem

Quick Max mop płaski z wyciskaczem Ocena: 

Mop jest rewelacyjny! Najlepszy, jaki w życiu używałam (a było ich wiele :)). Jest prosty w użyciu, super wygodny, łatwo się go myje, a mycie podłóg tym mopem jest dużo szybsze i skuteczniejsze. Ogromnie polecam!

Opinia dodana: 2020-03-18 Opinia dodana przez: Ewelina

Wycieraczka Mosaik

Wycieraczka Mosaik Ocena: 

Chyba nie ma ładniejszych wycieraczek! dobrze sprawdza się w swojej roli, a do tego swoim wyglądem wyróżnia się wśród innych :)

Opinia dodana: 2020-03-13 Opinia dodana przez: Greta

Wycieraczka Kaleidoscope

Wycieraczka Kaleidoscope Ocena: 

Oryginalne kolory, funkcjonalna. Polecam

Opinia dodana: 2020-03-13 Opinia dodana przez: Maciej

Wycieraczka Floral Style

Wycieraczka Floral Style Ocena: 

Bardzo dobra jakość! W końcu udało mi się znaleźć wycieraczkę w kolorze :) polecam!

Opinia dodana: 2020-03-04 Opinia dodana przez: Magdalena

Quick Max mop płaski z wyciskaczem

Quick Max mop płaski z wyciskaczem Ocena: 

Rewelacyjny mop. Wkład z mikrofibry trzyma się bardzo stabilnie. Mop łatwy w użytkowaniu, łatwy w utrzymaniu go w czystości, a sprzątanie nim (zwłaszcza dzięki tej sprytnej i skutecznej wyciskarce) to nie praca, tylko przyjemność.

Opinia dodana: 2020-03-04 Opinia dodana przez: Iwona

Deska do prasowania Aluminium Light +

Deska do prasowania Aluminium Light + Ocena: 

Bardzo wygodna i solidnie wykonana. Atutem jest jej duża powierzchnia, co sprawia ze prasowanie pościeli czy zasłon jest prostsze, skuteczne i bardziej przyjemne. Polecam każdemu, 100% na tak:)

Opinia dodana: 2020-03-03 Opinia dodana przez: Kasia

Aqua Revolution System - mop systemowy z wiadrem

Aqua Revolution System - mop systemowy z wiadrem Ocena: 

Najlepiej zainwestowane pieniądze w ostatniej dekadzie. Polecam!

Opinia dodana: 2019-02-16 Opinia dodana przez: Surykateczka

Beauty Brush - zapas

Beauty Brush - zapas Ocena: 

Produkt zgodny. Szybka dostawa. Polecam

Opinia dodana: 2018-08-13 Opinia dodana przez: Joanna

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush Ocena: 

Szczoteczka OK. Nic rewelacyjnego ale spisuje się całkiem nieźle wiec nie narzekam.

Opinia dodana: 2018-01-17 Opinia dodana przez: Marzenka

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

mam problem po10 miesiacach zepsul sie mop,konkretnie kij nie przesuwa .Zamowilam ale otrzymalam zupelnie nie pasuje.

Opinia dodana: 2017-07-25 Opinia dodana przez: Bogusia

Ściereczka z mikrofibry do okien Window

Ściereczka z mikrofibry do okien Window Ocena: 

Przetestowałem wiele płynów i szmatek różnych renomowanych firm. Teraz korzystam z patentu Żony na czyste szyby w samochodzie - mokrą szmatką z mikrofibry myje szybę, wycieram szmatką Spontex i nie ma żadnych smug!!! Rewelacja

Opinia dodana: 2017-06-04 Opinia dodana przez: Piotr

Końcówka do mopa Express System+

Końcówka do mopa Express System+ Ocena: 

Polecam

Opinia dodana: 2017-03-09 Opinia dodana przez: Beata

Gąbka celulozowa Absorb+ 2 szt (karton 40 szt)

Gąbka celulozowa Absorb+ 2 szt (karton 40 szt) Ocena: 

Bardzo dobra

Opinia dodana: 2017-01-20 Opinia dodana przez: Irena Szabelska

Quick Max mop płaski z wyciskaczem

Quick Max mop płaski z wyciskaczem Ocena: 

Super praktyczny, Służy mi już 4 lata. Kupuję następny taki sam ponieważ stary po prostu już się trochę zużył

Opinia dodana: 2017-01-01 Opinia dodana przez: Sebastian

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Plusem tego mopa są jego rozmiary. W mieszkaniach w bloku nie ma zbyt wiele miejsca a on zmieści się w każdej szafce. O jakości będę mógł powiedzieć nieco więcej za jakiś czas.

Opinia dodana: 2016-12-07 Opinia dodana przez: Tadeusz

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Rewelacja, miła obsluga

Opinia dodana: 2016-02-08 Opinia dodana przez: Bożena Walków

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Naprawdę jestem zadowolona, ponieważ nie trzeba się schylać i nie ma wysiłku fizycznego :) poza myciem. Uważam, że mycie podłogi jest przyjemnością. A poza tym obsługa na najwyższym poziomie, dbająca o swoich klientów

Opinia dodana: 2016-02-05 Opinia dodana przez: Bożena Walków

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Super jest bardzo dobrze wyciera i nie jest mokra podłoga

Opinia dodana: 2016-01-09 Opinia dodana przez: Moni

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Dziekuje serdecznie przesylkę otrzymałem 07.12.2015. Stan idealny bez zadnych problemów. Gospodyni domu (zona ) jest seper zadowolona pozdrawiam

Opinia dodana: 2015-12-07 Opinia dodana przez: czesław

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Przerobiłam wiele mopów: z pedałem, z kijem teleskopowym, płaskich, właściwie każdy dostępny na rynku rodzaj mopa. Nie chcę, żeby to wyszło jak reklama, ale Spontex Full Action System jest najlepszy z nich wszystkich. Małe wiadro to mniej do dźwigania, kij odpowiedniej długości (niektóre mopy mają tak krótkie kije, że trzeba się schylać przy sprzątaniu) system obrotowy, który nie psuje się po roku używania, bardzo wytrzymały zapas, który był prany w pralce pewnie ze sto razy i nadal jest taki jak na początku. Trochę trudno umyć wiaderko, ale da się to zrobić. To najlepszy z mopów jakie miałam. Szkoda, że zapasy są takie drogie, bo jednak jeden to za mało.

Opinia dodana: 2015-09-30 Opinia dodana przez: Dorota Nowicka

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Szybko ogarnalem mieszkanie w przerwie meczu i byl w domu spokoj:)

Opinia dodana: 2015-09-18 Opinia dodana przez: Konrad

Ścierka do podłogi Microfibre Soft

Ścierka do podłogi Microfibre Soft Ocena: 

Ściereczki już są dostępne. W sprawach dotyczących zakupów prosimy od razu o kontakt mailowy ze sklepem - biuro@spontex24.pl

Opinia dodana: 2015-05-25 Opinia dodana przez: Admin

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Fajnie byłoby jakby do waszej oferty weszło coś pomiędzy Full Action a Express System, jeżeli chodzi o wielkość. Pozdrawiam

Opinia dodana: 2015-05-25 Opinia dodana przez: Michalina

Ścierka do podłogi Microfibre Soft

Ścierka do podłogi Microfibre Soft Ocena: 

kiedy będzie można u was zamówić Ścierki do podłogi Microfibre Soft .
a jak nie macie w magazynie tych to jaką macie podobną do tej .
agnieszka.cabaj@wp.pl

Opinia dodana: 2015-05-22 Opinia dodana przez: Agnieszka Cabaj

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

jestem bardzo zadowolona, nie tylko fajnie myje ale również zajmuje mało miejsca. Gorąco polecam również sklep, kontakt i obsługa w 100% profesjonalna

Opinia dodana: 2015-04-14 Opinia dodana przez: Małgorzata Stachura

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

W sprawach dotyczących zakupów prosimy o kontakt mailowy ze sklepem - biuro@spontex24.pl

Opinia dodana: 2015-03-30 Opinia dodana przez: Admin

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Czy można dokupić samo wiadro do mopa obrotowego.Gdzie i w jakiej cenie?

Opinia dodana: 2015-03-27 Opinia dodana przez: Czesława Zmarzła

Full Action System+ 'Xtra zapas

Full Action System+ 'Xtra zapas Ocena: 

dobrý den rada bych si objednala nahradni hlavice na full action systém a rada bych se zeptala jak je to s platbou ? mohu platit az při predani? nebo předem ? a da se platit v ceskych korunách? dekuji

Opinia dodana: 2015-03-23 Opinia dodana przez: Pribramskav@seznam.cz

Ściereczka z mikrofibry do okien Window

Ściereczka z mikrofibry do okien Window Ocena: 

Nadaje się nie tylko do okien i ekranów.Jest super do mycia glazur(woda+trochę płynu do szyb) i umyć dobrze wyciśniętą ściereczką.Polecam!

Opinia dodana: 2015-03-21 Opinia dodana przez: Jovi Tyszka

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

W końcu genialny mop! Wszyscy w domu chcą myć podłogę! Pozdrawiam

Opinia dodana: 2015-03-14 Opinia dodana przez: Monika Małgorzata

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Rewelacja, moje dzieci nie dopuszczają mnie do mycia podług. Naprawdę polecam

Opinia dodana: 2015-03-05 Opinia dodana przez: Agnieszka Gołuchowska

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush Ocena: 

Kupiłam Calypso w Rossmanie w promocji za 75zł, już po pierwszym użyciu skóra zrobiła się napięta, a pory zmniejszone. Efekt nieosiągalny bez tego urządzenia! jestem zachwycona. Relaksujący masaż, dogłębne oczyszczanie, natomiast nakładanie kremu gąbeczką daje natychmiastowy efekt nawilżenia i lepszego ukrwienia skóry twarzy. Przystępna cena, urządzenie solidnie wykonane, poręczne. POLECAM!

Opinia dodana: 2015-03-05 Opinia dodana przez: magda libiszewska

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush Ocena: 

Dostalam na prezent i sie zakochalam! Uzywam codziennie, cera zrobila sie gladka, promienna, ladnie ukrwiona! Cudowny masaz twarzy i ciala, polecam!

Opinia dodana: 2015-02-05 Opinia dodana przez: Monika K

Gąbka celulozowa do peelingu Natural Scrub

Gąbka celulozowa do peelingu Natural Scrub Ocena: 

Bardzo fajna, chociaż trzeba skórę przyzwyczaić do tej ostrej części. Polecam

Opinia dodana: 2015-01-23 Opinia dodana przez: Grażyna

ZESTAW mop Microwiper Abrasive + zapas

ZESTAW mop Microwiper Abrasive + zapas Ocena: 

Jeżeli ktoś nie chce wydawać większej sumy na jakiegoś wypasionego mopa to polecam ten zestaw. Promocja super bo za pół ceny a zarówno mop abrassive jak i ten drugi zapas z takimi sznureczkami spisują się bardzo dobrze i mam nadzieję, że przez jakiś czas mi posłużą.

Opinia dodana: 2015-01-15 Opinia dodana przez: Marlena

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush

Szczoteczka do twarzy i ciała Beauty Brush Ocena: 

Bardzo fajna szczoteczka. Widziałam ją wcześniej w Rossmanie ale była trochę droższa i szkoda mi było pieniędzy :). Teraz jednak postanowiłam zainwestować w Siebie i zamówiłam ją w tym sklepie internetowym. Dodatkowo otrzymałam 5 gąbeczek celulozowych a wysyłka była darmowa więc myślę, że warto było. Szczoteczka po pierwszym uruchomieniu wydała mi się jakby była trochę za słaba, jednak kiedy przyłożyłam ją do twarzy i zaczęłam myć twarz to pomyślałam - super szczoteczka! Polecam!
Uwaga: Do szczoteczki trzeba dokupić 4 baterie AA, nie ma ich w zestawie.

Opinia dodana: 2015-01-15 Opinia dodana przez: Marlena

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

ciekawy i poręczny mop. praktyczne, duże wiadro i solidna rączka. końcówka łatwo się zdejmuje i czyści.

Opinia dodana: 2014-12-30 Opinia dodana przez: Ania

ZESTAW mop Microwiper Abrasive + zapas

ZESTAW mop Microwiper Abrasive + zapas Ocena: 

Szkoda, że wcześniej nie było tej promocji :(

Opinia dodana: 2014-12-15 Opinia dodana przez: Marzena

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

polecam, solidne wykonanie,nie zawiódł mnie ten zakup.

Opinia dodana: 2014-11-14 Opinia dodana przez: Milena Wiszowata

Gąbka celulozowa do peelingu Natural Scrub

Gąbka celulozowa do peelingu Natural Scrub Ocena: 

Kupiłem żonie 2 sztuki i jak narazie jest zadowolona z zakupu. Ta część ścierna jest jak papier ścierny :). Jedyny minus to cena, moglibyście dać to trochę taniej :)

Opinia dodana: 2014-10-31 Opinia dodana przez: Piotrek

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem

Full Action System+ 'Xtra mop obrotowy z wiadrem Ocena: 

Zakupiłam dla siebie i wszystko gra. Idealnie się nim sprząta a co najważniejsze jest trwały. Zakupione wcześniej mopy rozwalały się znacznie szybciej. Zdecydowanie polecam.

Opinia dodana: 2014-10-22 Opinia dodana przez: Alina Staszczyk

Kij metalowy do mopa 120 cm

Kij metalowy do mopa 120 cm Ocena: 

Kij do mopa to kolejny mój zakup, z którego jestem zadowolony. Otrzymałem odpowiednią jakość za dobrą cenę. Jestem zadowolony.

Opinia dodana: 2014-10-13 Opinia dodana przez: Michał Ziółkowski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Fajny mop zarówno jeżeli chodzi o cenę jak i o jakość ścierania. Dociera wszędzie. Na filmiku tutaj jest fajnie pokazane jak z niego korzystać.

Opinia dodana: 2014-10-09 Opinia dodana przez: Renata

ZESTAW Nuta Świeżości

ZESTAW Nuta Świeżości Ocena: 

Podoba mi się ten zestaw, zawiera wyselekcjonowane ciekawie produkty spontexu. Z zakupu jestem zadowolony, choć brakuje mi zapasowych ściereczek. Dlatego tylko 4 gwiazdki.

Opinia dodana: 2014-10-01 Opinia dodana przez: marcin

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

dzisiaj widziałem ten sam zestaw w sklepie o 20 zł drożej. ciekawe, czy sklep utrzyma tak atrakcyjną cenę. no i darmowa dostawa, super.

Opinia dodana: 2014-08-30 Opinia dodana przez: Maciek Sibielański

Quick Max mop płaski z wyciskaczem

Quick Max mop płaski z wyciskaczem Ocena: 

Solidny mop którym można ścierać praktycznie w każdym miejscu. Jeżeli szukacie mopa płaskiego do domu to szczerze mogę polecić.

Opinia dodana: 2014-07-13 Opinia dodana przez: Marta S.

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski

Express System +, nowa wersja bez koszyka, mop obrotowy płaski Ocena: 

Kumpel zachwalał i kupilem. Mecze leca non-stop, wiec newralgiczny czas w domu. No ale w przetwie, ogarniam mieszkanie i zona nie truje, ze nie poczowam sie do domowych obowiazkow. Panowie, polecam. W domu spokoj gwarantowany.

Opinia dodana: 2014-06-29 Opinia dodana przez: Michal z Warszawy

Zobacz co powiedzieli o nas Klienci

"Jestem bardzo zadowolona, nie tylko fajnie myje ale również zajmuje mało miejsca. Gorąco polecam również sklep, kontakt i obsługa w 100% profesjonalna"
2015-04-14
Małgorzata Stachura
"Używam od ok roku Mopa obrotowego Full Action System Compact i nie wyobrażam sobie sprzątania bez niego. Sprawie, szybko, zajmuje mało miejsca a obrotowy mop dociera wszędzie. Zdecydowanie POLECAM!!! "
2016-05-24
Romualda B.
"Nadaje się nie tylko do okien i ekranów.Jest super do mycia glazur(woda+trochę płynu do szyb) i umyć dobrze wyciśniętą ściereczką.Polecam!"
2015-03-21
Jovi Tyszka
"Przerobiłam wiele mopów: z pedałem, z kijem teleskopowym, płaskich, właściwie każdy dostępny na rynku rodzaj mopa. Nie chcę, żeby to wyszło jak reklama, ale Spontex Full Action System jest najlepszy z nich wszystkich."
2015-09-30
Dorota Nowicka

Bezpieczne zakupy w Spontex24.pl!

Szybka wysyłka

Bezpłatna dostawa
od 200 zł

Wygodny kontakt

Wygodny kontakt tel. +48 12 29 31 407

Dostawa już w 48h

Wysyłka nawet w 24h!
Dostawa już w 48h!

Zwrot towaru

14 dni na zwrot
wygodna reklamacja

Bezpieczne transakcje

Bezpieczne transakcje
gwarancja Dotpay

Zadowolenie klientów

Tysiące klientów
100% zadowolenia